Katupölykausi on täällä! Lue lisää...

Toimintamme on saanut ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit


DNV myönsi Kemionille ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit kesällä 2023 pitkäjänteisen työn tuloksena. Sertifikaatit ovat meille erityisen arvokkaita, sillä ne viestivät luotattavuudestamme sekä sitoutumisestamme laatuun ja vastuullisuuteen.

ISO 9001: Ensiluokkaista palvelua laadusta tinkimättä

ISO9001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee laatujärjestelmän vaatimukset yritykselle. Noudatamme toiminnassamme korkeita laatuvaatimuksia ja olemme sitoutuneita toimintamme jatkuvaan parantamiseen. Olemme asettaneet toiminnallemme laatutavoitteita, jotka liittyvät asiakaskokemukseen ja -tyytyväisyyteen, osaavaan henkilöstöön sekä luotettavuuteen ja nopeaan reagointikykyyn. Laatupolitiikkamme kattaa koko yrityksen toiminnan ja siinä korostetaan erityisesti asiakaslähtöisyyttä, asiantuntevaa henkilöstöä sekä halua kehittää ja parantaa korkealaatuisia tuotteitamme ja palveluitamme entistä paremmiksi.

ISO 14001: Ympäristöystävällisyys edellä

Kemion keskittyy kehittämään ja valmistamaan markkinoille ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja muun muassa pölynsidontaan ja jäänsulatukseen. Kansainvälinen ISO 14001 -sertifikaatti asettaa yritykselle ympäristöjohtamisen vaatimukset, minkä avulla yritys tarkastelee oman toimintansa ympäristövaikutuksia ja asettaa tavoitteita niiden pienentämiseksi. Sertifikaatti osoittaa, että Kemion on tietoinen ympäristövaikutuksistaan ja pyrkii pienentämään niitä jatkuvan parantamisen periaatteiden mukaisesti laadusta tinkimättä.

Sertifikaatti on pitkän työn tulos, joka näyttää sitoutumisemme ympäristövastuullisuuteen ja kestävämpään tulevaisuuteen. Olemme jo pitkään työskennelleet ympäristöystävällisempien ratkaisujen kehittämiseksi ja tarjoamiseksi, minkä tuloksena saavutimme myös ISO 14001 -sertifikaatin. Olemme erityisen ylpeitä sertifikaatista, sillä se on konkreettinen tulos sitoutumisestamme ympäristövastuullisuuteen. Vastuullisuus ja riskien hallinta ovat toimintamme keskiössä, minkä vuoksi arvioimme säännöllisesti toimintaamme liittyviä ympäristönäkökohtia ja -riskejä ja jatkuva toiminnan kehittämisen kautta pyrimme ehkäisemään riskien muodostumista.

Talvitiepäivät 2024

Osallistumme ensi viikolla 14.-15.2. Jyväskylässä järjestettäville Talvitiepäiville. Talvitiepäivät ovat tiealan kansainvälinen ammattilaistapahtuma tienpidosta, kadunpidosta ja

Lue lisää »