Eco-Binder – Pölynsidonta

Pölyä kohtaamme kaikkialla. Pihoilla, kaduilla, sorateillä, teollisuudessa, kaivoksissa ja rakennustyömailla. On valitettavaa, että toimivat ja pitkäkestoiset pölynsidontatoimenpiteet jäävät usein tekemättä. Tyypillisesti pölynsidonta hoidetaan pelkällä vedellä, mutta kuivalla ja lämpimällä kelillä vesi haihtuu liian nopeasti ja pölyäminen alkaa pian uudelleen. Talvella ja kevättalvella on usein niin kylmää, että vesi jäätyy ja pölynsidonta jätetään tekemättä. Pölystä aiheutuu suuria ongelmia: esteettisiä, hygieenisiä, terveydellisiä sekä pölyävien pintojen ja työkoneiden rakenteellisia ongelmia ja vaurioita.

Oikea pölynsidonta-aine ja toimivat käsittelymenetelmät mahdollistavat tehokkaan käsittelyn niin kuivina kesäpäivinä kuin kylminä pakkaspäivinä. Niillä voidaan vaikuttaa tehokkaasti myös jokakeväiseen ongelmaan, eli katupölyyn.

Tarjoamme Sinulle sopivan ratkaisun pölynsidontaan. Otamme huomioon käyttökohteesi mahdolliset ympäristövaikutukset, käyttöturvallisuuden ja materiaalivaikutukset.

FAQ pölynsidonta »

Ota Yhteyttä »

Nestemäinen pölynsidontaliuos, 100 % biohajoava

Toimitusmuodot: Irto, 1000 litran kontit ja 200 litran tynnyrit (4 lavalla)

Eco-Binder F on moderni pölynsidonta-aine ja se on ympäristön kannalta kestävä ja nopeasti maaperässä biologisesti hajoava. Se on lisäksi turvallinen käyttää ja sen aiheuttamat materiaalivaikutukset ovat vähäisiä.

Tuotteen pakkaskestävyys on -50 ºC ja se soveltuu hyvin käytettäväksi pölynsidontaan talvella ja keväällä, jolloin on vielä yöpakkasia.

Tuote voidaan laimentaa tarpeen mukaan sopivaan käyttöpitoisuuteen. Annamme mielellämme teknisiä lisätietoja.

Eco-binder G Pölynsidonta

Nestemäinen pölynsidontaliuos, 100 % biohajoava

Toimitusmuodot: 1000 litran IBC-kontit ja 200 litran tynnyrit (4 lavalla)

Eco-Binder G on moderni kasvirasvapohjainen pölynsidonta-aine ja on ympäristön kannalta kestävä ja nopeasti maaperässä biologisesti hajoava. Se ei ole suolapohjainen ja on erittäin hyvä ratkaisu kohteisiin, jossa materiaalivaikutukset ja mahdolliset sähkönjohtavuuteen liittyvät ongelmat halutaan minimoida.

Eco-Binder Bio Pölynsidonta
Eco-Binder Geo Pölynsidonta

Uudet kehitteillä olevat Eco-Binder Bio & Geo -tuotteet ovat moderneja bio- ja geopolymeereihin pohjautuvia pölyn ja hienoaineen flokkulointituotteita. Niitä voidaan käyttää pölynhallinnan lisäksi erilaisten pintojen ja kasojen stabilointiin ja näin vähentää haitallisten aineiden liukenemista ja niiden kulkeutumista maaperään, pohjaveteen ja vesistöihin. Eco-Binder Bio & Geo tuotteita voidaan käyttää yhdessä muiden hygroskooppisten tuotteiden (Eco-Binder F ja G) kanssa.

Lue lisää …

Lataa tästä Eco-Binder esite