Kemion Oy:n taustatietoa

Ympäristölle turvallisia ratkaisuja

Kemionin intohimona on tarjota asiakkaille parasta ja ympäristöystävällistä kemiaa. Näemme, että markkinoilla on tarpeita uusille entistä paremmille tuotteille ja innovaatiolle. Olemme aidosti innostuneita kemiasta ja sen tarjoamista lukemattomista mahdollisuuksista.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja asemastamme, jonka olemme saavuttaneet innovatiivisuudella, luotettavuudella ja erinomaisella asiakaspalvelulla. Toimintamme on vastuullista ja perustuu yrityksemme arvoihin ja eettisesti kestäviin liiketoimintaperiaatteisiin. 

Arvot

Asiakaslähtöisyys
Kuuntelemme ja arvostamme asiakkaitamme

Yhteisöllisyys
Olemme sitoutuneet sidosryhmiemme ja henkilöstömme hyvinvointiin ja menestykseen

Vastuullisuus
​​​​​​Toimimme ympäristöä säästäen ja kestävää kehitystä edistäen
Emme tingi turvallisuudesta​​​​​​​

Ratkaisukeskeisyys
Luomme rohkeasti uusia ratkaisuja

Parasta kemiaa ja osaamista

Liukkaudentorjunta tiellä
Kemion tuottaa parasta kemiaa ja osaamista seuraaviin sovelluksiin:
  • Jäänsulatus, liukkaudentorjunta, jäätymisenesto
  • Pölynsidonta, pölyntorjunta 
  • Korroosiosuojaus ja -konsultointi
Kemionin asiakaslupaus:
  • Kemian eturintaman ratkaisut Kemion® -brändin alla
  • Maailmanluokan tuote- ja sovellusosaaminen 
  • Erinomainen toimitusketju 
  • Aina tavoitettavissa

Lisäarvoa asiakkaillemme

Missio

Vihreään kemiaan perustuvilla pölynsidonta- ja jäänsulatus-ratkaisuillamme ja monipuolisella asiantuntijuudellamme mahdollistamme puhtaan hengitysilman ja turvalliset kulkuväylät.

Visio

Visionamme on olla asiantuntevin vihreään kemiaan perustuvan pölynsidonnan ja liukkaudentorjunnan palveluyritys Pohjois-Euroopassa. 

Kemionin toimintapolitiikka pohjautuu strategiaan ja määrittää laatu- ja ympäristötavoitteidemme raamit.
Lue lisää toimintapolitiikastamme alta:

Pitkä kokemus käytännön kemiasta

Kemion laboratorio

Kemion Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja on kemiantekniikan DI Timo Nissinen. Hänen vastuualueena yhtiössä on myynti ja liiketoiminnan kehitys. Timo on työskennellyt mm. Kemirassa erilaisissa kansainvälisen kaupan tehtävissä. Myynnin ja markkinoinnin ohella hän on ollut mukana useissa tuotekehityshankkeissa ja johtanut lukuisia projekteja.

Kemionin sovelluksista ja teknologiasta vastaa Tkl Jari Kukkonen. Jari on uransa aikana toiminut kemianteollisuudessa niin tuotekehityksen kuin uusien liiketoimintojen käynnistämisen parissa mm. Kemirassa ja Pk-yrityksissä.

Timo ja Jari ovat olleet mukana useissa patentteihin ja uusiin liiketoimintoihin johtaneissa keksinnöissä sekä kirjoittaneet tieteellisiä ja kaupallisia artikkeleja, mm. ”Dieselmoottoreiden päästöjä pienentävä lisäaine Denoxium”.