Uudet biopolymeeripohjaiset ratkaisut pölynhallintaan. Lue lisää...

Pihapöly hallintaan

Kevätaikaan piha-, varasto- ja teollisuusalueet alkavat pölytä sään lämmetessä. Pöly voi aiheuttaa terveydellisiä, hygieenisiä tai ympäristöllisiä ongelmia. Pihapöly saadaan hallintaan esimerkiksi puhdistamalla pinnat ja lisäämällä kosteutta pinnoille. Kosteus sitoo pienpartikkeleita toisiinsa ja estää niiden nousun ilmaan esimerkiksi tuulen tai liikenteen mukana.

Pölynsidontaa tehdään usein vesikastelulla, mutta vesi haihtuu nopeasti ja pölyäminen alkaa uudelleen. Yöpakkasten aiheuttama jäätymisriski kuitenkin rajoittaa vesikastelun käyttöä etenkin keväällä. Käsittelyyn käytettyyn työmäärään nähden vesikastelu on lyhytaikainen ratkaisu nopean haihtumisen vuoksi.

Pölynsidonta-aineella saadaan pidennettyä käsittelyväliä ja vähennettyä pölyn määrää pidemmällä aikavälillä. Eco-Binder F pölynsidonta-aine kosteuttaa käsitellyn alueen ja estää kosteutta haihtumasta. Parhaimmillaan saadaan useamman viikon kestävä pölynsidontavaikutus. Eco-Binder F -liuosta suosittelemmekin käytettäväksi pidempien kuivien ja lämpimien säiden aikaan. Levitysmäärä ja vaikutuksen kesto riippuu alueen pinnan rakenteesta, liikennemääristä ja sääoloista.

Eco-Binder F pölynsidontaliuos

  • Markkinoiden ympäristöystävällisin pölynsidontaliuos
  • Biohajoava, soveltuu käytettäväksi myös pohjavesialueille
  • Laimennettavissa sopivaan käyttöpitoisuuteen kohteen mukaan
  • Riittoisa tuote, jolla käsittelee laajat alueet tehokkaasti
  • Kestää pakkasta myös laimennettuna, ei riskiä liukkaudesta

Asiantuntijamme auttavat mielellään tuotteen käytön suunnittelussa ja optimaalisessa käytössä. Voimmeko olla jotenkin avuksi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!