Katupölykausi on täällä! Lue lisää...

Myyntipäällikön ajatuksia talvikunnossapidosta

Kemion Oy:n uutena myyntipäällikkönä olen päässyt tutustumaan tienhoitoon ja jääntorjuntaan ihan uudesta näkökulmasta. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen ajanut yli 500.000 kilometriä ympäri Suomea, ja tavallisen tienkäyttäjän näkökulmasta nähnyt varmasti kaikki erilaiset talvikelit kuivasta asfaltista jäätävään tihkusateeseen ja rankkaan lumipyryyn. Harvoin, jos koskaan, olen kuitenkaan pysähtynyt ajattelemaan, mitä erilaiset olosuhteet tarkoittavat liukkaudentorjunnan ja jäänsulatuksen näkökulmasta.

Olosuhteet voivat vaihdella hyvin paljon, mutta tielläliikkujien turvallisuus on pystyttävä takaamaan aina parhaalla mahdollisella tavalla. Toinen erittäin tärkeä, joskin tienkäyttäjälle varsin näkymätön asia, on pohjavesiemme korkean laadun varmistaminen. Näissä molemmissa asioissa Kemion Oy:n ympäristöystävälliset Eco-Melter -tuotteet ovat erittäin tärkeässä roolissa. Biohajoavilla Eco-Melter -tuotteilla varmistetaan sekä tienkäyttäjien, että juomavesien turvallisuus.

Minulle – ja monille muille – ne kaikista liukkaimmat kelit löytyvät kuitenkin usein juuri oman kotipihan lähettyviltä. Tänä syksynä haastan Sinut pohtimaan oman koti- ja työympäristösi turvallisuutta talviliukkauden osalta ja ottamaan pitäviä askeleita kohti turvallisempaa liikkumista. Nyt kun omat lapseni ovat siinä iässä, että he alkavat liikkua kotipihalla omatoimisesti, sitoudun myös itse näin tekemään! Autamme mielellämme Sinua valitsemaan käyttökohteeseesi sopivan Eco-Melter -tuotteen, sekä teemme sen aina luontoa ja ympäristöä kunnioittaen.

Lue lisää jäänsulatus- ja liukkaudentorjuntatuotteistamme täältä tai ota yhteyttä!

Henri Hakavuori

Kuva: Henry Tennberg

Talvitiepäivät 2024

Osallistumme ensi viikolla 14.-15.2. Jyväskylässä järjestettäville Talvitiepäiville. Talvitiepäivät ovat tiealan kansainvälinen ammattilaistapahtuma tienpidosta, kadunpidosta ja

Lue lisää »