Katupölykausi on täällä! Lue lisää...

Katupölykausi lähenee

Katupölyä voidaan torjua tehokkaasti Eco-Binderilla
Katupölyä voidaan torjua tehokkaasti Eco-Binderilla

Kevät tekee hiljalleen tuloaan ja pian katupölyaika on taas pahimmillaan: ilma on kuiva ja yöllä on usein vielä pakkasta. Kadun pinnan kuivuessa pöly nousee helposti ilmaan liikenteen ja tuulen mukana. Katuja ei voida kastella vedellä jäätymisriskin vuoksi, jolloin myös hiekan keräys viivästyy. Suosittelemmekin valmistautumaan hyvissä ajoissa tulevaan katupölykauteen.

Kulkuväylien käsittely voidaan tehdä ympäristöystävällisellä Eco-Binder -liuoksella jo hyvissä ajoin ennen hiekan ja murskeen keräystä. Pölynsidontaliuoksella estetään tehokkaasti hiekan keräyksen aikainen pölyäminen ilman tienpintojen jäätymistä ja liukkautta.

Pölynsidonta-aineella saadaan pidennettyä käsittelyväliä ja vähennettyä pölyn määrää pidemmällä aikavälillä. Eco-Binder F pölynsidonta-aine kosteuttaa käsitellyn alueen ja estää kosteutta haihtumasta. Parhaimmillaan saadaan useamman viikon kestävä pölynsidontavaikutus. Eco-Binder F -liuosta suosittelemmekin käytettäväksi pidempien kuivien ja lämpimien säiden aikaan. Levitysmäärä ja vaikutuksen kesto riippuu alueen pinnan rakenteesta, liikennemääristä ja sääoloista.

Eco-Binder F -pölynsidontaliuos katupölyn torjuntaan

   • Markkinoiden ympäristöystävällisin pölynsidontaliuos

   • Biohajoava, soveltuu käytettäväksi myös pohjavesialueille

   • Laimennettavissa sopivaan käyttöpitoisuuteen kohteen mukaan

   • Riittoisa tuote, jolla käsittelee laajat alueet tehokkaasti

   • Kestää pakkasta myös laimennettuna, ei riskiä liukkaudesta

   

  Asiantuntijamme auttavat mielellään tuotteen käytön suunnittelussa ja optimaalisessa käytössä. Voimmeko olla jotenkin avuksi? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

  Kertaa myös pölynsidonnan usein kysytyt kysymykset ja vastaukset täältä.

  Talvitiepäivät 2024

  Osallistumme ensi viikolla 14.-15.2. Jyväskylässä järjestettäville Talvitiepäiville. Talvitiepäivät ovat tiealan kansainvälinen ammattilaistapahtuma tienpidosta, kadunpidosta ja

  Lue lisää »