Uudet biopolymeeripohjaiset ratkaisut pölynhallintaan. Lue lisää...

Talvitiepäivät 2024

Osallistumme ensi viikolla 14.-15.2. Jyväskylässä järjestettäville Talvitiepäiville. Talvitiepäivät ovat tiealan kansainvälinen ammattilaistapahtuma tienpidosta, kadunpidosta ja yleisten alueiden hoidosta ja hallinnoinnista kiinnostuneille asiantuntijoille, päättäjille ja ammattilaisille. Talvitiepäivät järjestetään jo 35. kerran.

Tule tutustumaan osastollemme B733 ympäristöystävällisiin talvihoidon tuotteisiin. Liukkaudentorjunta- ja jäänsulatustuotteiden lisäksi esittelemme tulevaa kevättä ja katupölykautta ajatellen pölynsidontatuotteita. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja asiantuntijamme ovat käytettävissä osastollamme.

Torstaina klo 11.30 myynti-insinöörimme Santeri Joki pitää esitelmän ekologisista liukkaudentorjunta-aineista osana tehokasta talvikunnossapitoa. Esitelmä on osa Talvitiepäivien seminaarin ohjelmistoa ja sitä pääsee kuuntelemaan Talvitie-salissa.

Näyttely on avoinna Jyväskylän Paviljongissa keskiviikkona 14.2. klo 9.00-17.00 ja torstaina 15.2. klo 9.00-15.30.

Nähdään ensi viikolla Talvitiepäivillä!

Lue lisää Talvitiepäivistä ja sen ohjelmasta täällä. Tutustu myös monipuoliseen liukkaudentorjunta- ja jäänsulatusainevalikoimaamme sivuillamme.