Korroosio Stop

Vahvaa materiaalisuojausta maatalouteen ja teollisuuteen

Maataloudessa ja teollisuudessa käytettävät työkoneet ja metallipinnat joutuvat usein korroosiolle alttiiksi. Esimerkiksi rehunteossa käytettävien voimakkaasti happamien säilöntäaineiden aiheuttama korjuukoneiden korroosio on voimakasta. Koneet syöpyvät pääsääntöisesi rehun mekaanisen rasituksen ja säilöntäaineena käytettävien happojen ja veden yhteisvaikutuksen vuoksi. Tästä seuraa mm. seuraavia ongelmia:

  • Koneiden vaihtoarvo heikkenee, käyttöikä lyhenee, esteettiset haitat
  • Kunnossapitokustannukset lisääntyvät
  • Laakerivauriot
  • Konerikot
  • Sähköliitinten ongelmat

Korroosio Stop 

Korroosio Stop on kehitetty vastaamaan edellä mainittuihin ongelmiin.

Se on turvallinen glyseroli-pohjainen ratkaisu pesuun ja laitteistojen suojaukseen. Se sopii laitteistoon päivittäiseen pesuun ja myös pidempiaikaiseen suojaöljykäyttöön. Korroosio Stop sisältää tarkasti valittuja maatalousympäristöön sopivia turvallisia lisäaineita antamaan parhaan suojan metallipinnoille.

Pesun ja korroosiosuojan lisäksi Korroosio Stop parantaa rehunteon työturvallisuutta pienentämällä happokäryjä.

Tuote soveltuu myös muiden korroosiolle alttiiden maatalouskoneiden ja -laitteiden suojaamiseen (esim. lannoitelevittimet, lietevaunut jne.).

Korroosio Stop toimitetaan 5 litran (6 kg) ja 20 litran (24 kg) kanistereissa. (Toimitamme halutessasi myös suurempina toimituserinä.)

Tuotteen pakkaskestävyys on noin -20 °C.

Voidaan levittää pinnoille koneen omalla pumpulla tai erillisellä laitteistolla, esim. reppuruiskulla tai painepesurilla.


Lue lisää …

Korroosio Stop esite

Lataa tästä Korroosio Stop -esite. Esitteestä löydät mm. aineen tekniset tiedot sekä ohjeet päivittäiseen käyttöön.

[ Lataa esite ]

Käyttäjäkokemus, julkaistu Urakointiuutisissa 9/2016 

Urakoitsijana Harjulle on tärkeää koneiden toimintakunto. Harju, jolle happojen aiheuttamat ruostumiset ovat olleet suuri ongelma rehutöissä, otti Kemion Oy:n kehittämän Korroosio Stop-nesteen koekäyttöön. Lue lisää Harjun kehittämästä pesutavasta.

[ Lataa artikkeli ]

Korroosio-testaus, julkaistu Käytännön Maamies -lehdessä 9/2016

Korroosio on viheliäinen ilmiö, joka syö koneiden kuntoa ja arvoa. Varsinkin säilörehun valmistuksessa ruostuminen on polttava kysymys. Lue miten Kemion Oy:n kehittämä Korroosio Stop pärjäsi Käytännön Maamies -lehden tekemissä testeissä.

[ Lataa artikkeli ]


Korroosio Stop Agri-sovellusten myynti ja markkinointi:

Oy Teollisuushankinta TH Ab , Indolantie 11, 67600 KOKKOLA. https://teollisuushankinta.fi