Placeholder image

Kemion Oy är ett finskt kemiföretag som lovar sina kunder marknadens bästa produkter, produkt- och tillämpningskunnande i världsklass samt förstklassig service. Med vår långa erfarenhet har vi utvecklat ett spetskunnande inom issmältning, dammbindning och korrosionsskydd. Vi kan också erbjuda en god kompetens inom många andra kemiska tillämpningar. Våra tjänster:

  • Issmältning och förebyggande av halka
  • Dammbindnings- och -bekämpningsmedel
  • Tvätt- och korrosionsskyddsmedel för metallytor
  • Kemion® specialbeställda produkter för olika tillämpningar.

 

Vi har ett effektivt internationellt kontaktnät och vill betjäna er, där era behov finns. Är din fråga stor eller liten, tveka inte att kontakta oss!

11.12.2018

Eco-Melter video nu på YouTube:

Placeholder image

22.10.2018

Artikel om Eco-Melter erfarenheterna in Lahtis stad Finland, har publicerats.


Läsa artikeln här.

Placeholder image
Placeholder image

Eco-Melter - effektivt och biologiskt nedbrytbart issmältningsmedel

Eco-Melter representerar modern och effektiv issmältningskemi. Eco-Melter har liten miljöpåverkan och sönderfaller snabbt och biologiskt i marken. Därtill är Eco-Melter säker att använda och dess belastning på material är liten.

Läs mera >

Placeholder image
Placeholder image

Eco-Binder dammbindare med långvarig effekt

Eco-Binder produktfamiljen erbjuder flera alternativ för effektiv dammbindning och stabilisering av ytor. Damm binds snabbt och effekten är långvarig. När Eco-Binder till sist når marken sönderfaller den biologiskt och därför är dess miljöpåverkan liten.

Läs mera >

Placeholder image
Placeholder image

Effektivt korrosionsskydd med Korrosion Stop

Korrosion Stop är ett nytt och effektivt korrosionsskyddsmedel. Medlet är avsett för jordbrukets och industrins arbetsmaskiner samt för tvätt och skydd av metallytor. Produkten innehåller omsorgsfullt utvalda komponenter, som är lämpliga och godkända som trygga för jordbruk.

Läs mera >

Placeholder image
Placeholder image

Vi erbjuder konkurrenskraftiga lösningar. I vårt produktsortiment finns baskemikalier, som kaliumformiat, natriumformiat, svavelsyra, saltsyra, kalciumklorid, glycerol, natriumhydroxid och -hypoklorit samt utvalda specialtvätt- och värmeöverföringsmedel, exempelvis Eco-Cooler kylmedel. Vi behärskar de tekniska egenskaperna, säkerhetsföreskrifterna, samt miljö- och materialpåverkan för våra produkter.

Läs mera > 

 

 
 
 

Anlita ett proffs! Ta kontakt och fråga mer om våra tillämpningar och lösningar!

Kemion Oy, Tildantie 27, 33470 Ylöjärvi, Finland

+358 50 5252 638

kemion[at]kemion.fi

 
 

Kontakt

*) obligatoriska fält