Tule meille töihin projekti-insinööriksi!

Haemme kasvavaan tiimiimme asiakaspalveluhenkistä projekti-insinööriä. Tässä työtehtävässä pääset työskentelemään ympäristöystävällisten ja turvallisten kemian ratkaisujen parissa. Meillä Kemionilla pääset osaksi tiivistä tiimiä, joka on aidosti kiinnostunut kemiasta ja sen tarjoamista lukemattomista mahdollisuuksista.

Toimistomme sijaitsee Ylöjärvellä. Työsuhde on määrä-aikainen 31.8.2024 saakka. Aloitus sopimuksen mukaan joulukuussa 2022.

Työtehtäviisi kuuluu mielenkiintoisten ja monipuolisten projektien organisointi ja hallinta. Vastuullasi on sisäisiä kehitysprojekteja liittyen esimerkiksi laatu- ja ympäristöjärjestelmäämme ja tuoteturvallisuuteen. Lisäksi tuet tiimiämme kotimaisten ja kansainvälisten asiakastapausten sekä sidosryhmäyhteistyön kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on

 • Kiinnostusta kemiaa ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kohtaan
 • Kokemusta projektityöstä
 • Soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (esimerkiksi kemian, materiaalitekniikan, tuotantotalouden diplomi-insinööri tai insinööri)
 • Erinomainen englannin suullinen ja kirjallinen taito
 • Asiakasorientoituneisuutta
 • Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot

Tehtävä sopii myös uransa alussa olevalle, innokkaalle ja kehityshaluiselle persoonalle, joka on motivoitunut kehittämään omaa osaamistaan. Toivomme myös, että sinulta löytyy myynnillistä intoa, avoin asenne sekä loistavat ongelmanratkaisutaidot. Roolissa menestyy henkilö, jolta löytyy itsenäinen ja aktiivinen työote sekä erinomainen organisointikyky. Näemme suurena etuna, jos sinulla on aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä.

Työskentelemme pääasiassa suomen kielellä ja lisäksi toivomme, että sinulta sujuu englannin kieli erinomaisesti. Ruotsin kielen taito nähdään etuna.

Ennen kaikkea toivomme, että olet hyvä tyyppi ja sovit joukkoomme.

Miksi kannattaa hakea juuri meille?

 • Meiltä löytyy maailmanluokan sovellusosaamista ja olemme vihreän kemian edelläkävijöitä
 • Tarjoamme keskeisen roolin osana vastuullista suomalaista pienyritystä
 • Mahdollisuus oppia jatkuvasti lisää ja kehittää osaamistasi
 • Kattava ja räätälöity perehdytys
 • Mahdollisuus työskennellä osittain etänä, mutta näkisimme sinua mielellään myös usein toimistolla
 • Pääset osaksi kannustavaa tiimiä

Tietoa meistä

Kemion on suomalainen kemianyhtiö, joka tarjoaa markkinoiden parhaimmat tuotteet, maailmanluokan tuote- ja sovellusosaamisen sekä ensiluokkaista palvelua. Olemme pitkän käytännön kokemuksen kautta kasvaneet ympäristöystävällisen jäänsulatuksen ja pölynsidonnan huippuosaajaksi. Pystymme tarjoamaan erinomaista tietotaitoa myös useissa muissa kemian sovelluksissa.

Meille tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, ratkaisukeskeisyys ja vastuullisuus, jotka näkyvät osana jokapäiväistä työtämme. Visionamme on olla asiantuntevin vihreään kemiaan perustuvan pölynsidonnan ja liukkaudentorjunnan palveluyritys Pohjois-Euroopassa.

Kemion Oy etsii nyt asiakaspalveluhenkistä projekti-insinööriä tiimiinsä

Kiinnostuitko?

Jos viihdyt työssä, jossa ratkaisukeskeisyys ja asiakaslähtöisyys ovat keskiössä sekä haluat olla mahdollistamassa ekologisempaa tulevaisuutta, voit olla juuri oikea lisä tiimiimme.

Lue lisää meistä täältä ja lähetä CV, hakemus sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@kemion.fi perjantaihin 21.10.2022 mennessä. Laitathan hakemuksen pian, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Jos sinulla heräsi lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä puhelimitse toimitusjohtajaamme Timo Nissiseen (puh. +358 50 5252 638) tai sähköpostilla timo.nissinen@kemion.fi.